Never miss a chance to dance!

Kom je voor de eerste keer of ben je een geoefend danser? Iedereen is welkom !

Bekijk onderstaande kalender en schrijf je nog snel in. (plaatsen zijn beperkt)

Hebt u een vraag? klik dan even hier om een lijst van vaakgestelde vragen te raadplegen

Gateway to the Body.

( losse avonden )

Tijdens deze open avonden gaan we bewegen met de eenvoudige en krachtige bewegingsprincipes van Open Floor zodat we meer aanwezig kunnen zijn in ons lichaam.

We creëren een ruimte waar we onze voeten, onze heupen en onze wervelkolom weer terugvinden. Als onze voeten stevig in de aarde geworteld zijn komt er een gevoel van thuiskomen in je eigen lichaam. We voelen ons daardoor minder angstig en meer in verbinding met ons hart. Hoe meer mogelijkheden we hebben om expressie te geven aan wat we ervaren des te gemakkelijker we in staat zijn om aanwezig en soepel door het leven te gaan. Zo kunnen we helemaal in onze eigen creativiteit gaan staan en volop genieten van het leven.

Alleen jij kunt je eigen dans dansen, en als je graag danst is er voor elk moment of gevoel van zijn een beweging. Het is steeds anders, je kunt het niet veranderen of vasthouden, het is eerder een doorbraak in het nu.

We dansen met wat er aanwezig is en leren geen pasjes of stapjes, we volgen alleen onze eigen unieke energie en brengen die in beweging.

Iedereen welkom!

WAAR: Kouterschool, Hendrik Consciencestraat 28A, 8550 ZWEVEGEM ( route )

WANNEER: woensdag 9/01, 23/01, 06/02 & 20/02  

TIJDSTIP: telkens van 20:00 tot 22:00

PRIJS: 15 euro of een 5 beurtenkaart voor 69 euro

Gateway to the Heart, Mind & Soul.

( reeks met vaste groep )

Zodra we luisteren naar ons lichaam, beginnen we de geluiden van de golven van het leven duidelijker te horen. De stem van ons hart en onze intuïtie roepen net zo hard naar ons als de wind in de bomen, het ruisen van de zee en het verstrijken van de seizoenen. De gewoonte om onze creatieve respons op de ontplooiing van het leven te verdoven of te overdenken zijn een omkeerbaar product van onze conditionering. We zijn gestopt met luisteren, we doen in plaats van te zijn en oordelen in plaats van te zien.

Open Floor is een eenvoudige en krachtige bewegingsmeditatie die ons kan helpen om te ontwaken en om de kostbaarheid van het leven te horen, te zien en te voelen met al onze zintuigen en in onze volle creativiteit.

Iedereen welkom!

 

WAAR: Kouterschool, Hendrik Consciencestraat 28A, 8550 ZWEVEGEM  ( route )

WANNEER:  woensdag 16/01, 30/01, 13/02 & 27/02

TIJDSTIP: telkens van 20:00 tot 22:00

PRIJS: 55 euro

Dance Combi Pack

Gateway to the Body, Heart, Mind & Soul

Reeks plus alle losse avonden : 95 euro

SCHRIJF JE NU IN !

Wil je inschrijven voor één of meer van bovenstaande lessen, vul dan onderstaand inschrijfformulier in.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog specifieke vragen (factuur op BTW nummer, … ) i.v.m. de inschrijving, dan kan je deze altijd invullen bij extra info…

KLIK HIER om de algemene voorwaarden te lezen over de lessen en de inschrijvingen.

INSCHRIJFFORMULIER

Les datum

3 + 1 =

Inschrijven noodzakelijk (max 25p) via website en storting op rekeningnummer BE52 3770 7412 4609 met vermelding van je naam, vermelding datum en vermelding naam van de cursus of met gepast geld aan de deur.

Sophie De Tollenaere

Wens je op de hoogte te blijven van alles omtrent Open Floor, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Heb je verder nog een vraag of opmerking, laat dit dan zeker weten via ons contactformulier. Ik beantwoord al je vragen zo snel mogelijk.

Pin It on Pinterest

Share This