Sophie De Tollenaere

Al sinds ik mij kan herinneren is sport en beweging altijd mijn passie geweest en dat is na mijn borstkankerdiagnose in 2005 ook zo gebleven. De manier waarop ik beweeg en kijk naar beweging is wel enorm veranderd.

Na mijn behandeling in 2005 bleef ik over met heel veel vragen… wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn doel hier? En eerlijk gezegd… ik wist op geen enkele vraag het antwoord.
Dat was het moment waarop ik mijn eerste stappen zette naar een leven van bewustwording en persoonlijke groei.

Ik begon met Tibetaanse Yoga , Kum Nye (Tibetaanse Massage), Tsa Lung en Tog Chod o.l.v. Tulku Lama Lobsang. Een tijdje daarna kwam ik in contact met Bio-energetica, Actief Emotioneel Lichaamswerk en begon ik heel veel te dansen.

Na intensieve jaren van cursussen en reeksen volgde ik een 4-jarige opleiding Total Acceptance (Actieve Emotionele Lichaamstherapie), daarna volgde een 3-jarige opleiding Dans en Bewegingstherapie waaronder Authentic Movement en Laban & Bartenieff.

Vele dansstages en ongoing groepen met internationale teachers volgden. Na 12 jaar intensief dansen startte ik in 2015 de Open Floor Movement Teacher Training en ben ik sinds 2017 gecertifieerd teacher bij Open Floor International. Sindsdien blijf ik intensief internationale weekend workshops en ongoing groepen volgen want ik blijf levenslang een student van de dans… 

Ik ben gefascineerd door dans en beweging in als zijn facetten en de mogelijkheden die deze vorm van expressie biedt om tot transformatie en heling te komen.

Ik voel me dan ook zeer vereerd dat ik daarvan getuige mag zijn en met jullie op weg mag gaan,

veel liefs,
Sophie

Lid van de International Conscious Movement Teachers Association (http://www.icmta.com/)

Sophie De Tollenaere

Wens je op de hoogte te blijven van alles omtrent Open Floor, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Heb je verder nog een vraag of opmerking, laat dit dan zeker weten via ons contactformulier. Ik beantwoord al je vragen zo snel mogelijk.

Komende workshops

Pin It on Pinterest

Share This