top of page

Over mezelf

Sophie De Tollenaere

Al sinds ik mij kan herinneren is sport en beweging mijn passie en dat is na mijn borstkanker diagnose in 2005 ook zo gebleven. De manier waarop ik beweeg, en kijk naar beweging is wel enorm veranderd. Na mijn behandeling bleef ik over met heel veel vragen… wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn doel hier? En eerlijk gezegd… ik wist op geen enkele vraag het antwoord. Dat was het moment waarop ik mijn eerste stappen zette naar een leven van bewustwording en persoonlijke groei.

foto sophie.jpg

Mijn verhaal

Na vele jaren van cursussen en workshops volgde ik een 4-jarige opleiding Total Acceptance (Actieve Emotionele Lichaamstherapie). Daarna kwam een 3-jarige opleiding Dans en Bewegingstherapie (waaronder Authentic Movement en Laban & Bartenieff).

Na 12 jaar intensief dansen begon ik in 2015 met de Open Floor Teacher Training en sinds 2017 ben ik gecertifieerd teacher bij OFI. Omdat mijn passie voor muziek en dans en de mogelijkheden die deze vorm van expressie biedt om tot transformatie en heling te komen steeds verdiept volgde ik in 2020 ‘The Heart of Ecstatic Dance' Facilitator training en de Ecstatic Dance DJ training bij Kareem Raïhani.

 

Embrace Dance is voor mij de plek waar Ecstatic Dance en Open Floor samen komen en de ideale mix zijn voor mijn passie voor muziek, vrije dans en begeleide dans. Ik voel mij ontzettend dankbaar dat ik dit met jullie mag delen en heel graag tot binnenkort!

Heb jij ook een passie voor vrije dans en beweging? Hou jij van muziek, het gevoel van absolute vrijheid om jezelf te zijn en is er een verlangen om helemaal thuis te komen bij jezelf, de ander en in de wereld? Kom dan gerust eens langs tijdens één van onze wekelijkse Conscious Dance avonden in Zwevegem of tijdens onze maandelijkse Ecstatic Dance in Kortrijk.

bottom of page