top of page

Algemene Voorwaarden 

Losse open lessen.

Inschrijving voor open lessen is nodig en kan via mail of via het inschrijfformulier op de website.

Je bent pas definitief ingeschreven als je je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres hebt doorgegeven. Je kan inschrijven tot op de dag van de les. Het kan voorvallen – indien de les is volgeboekt – dat je op de wachtlijst wordt geplaatst. Je ontvangt altijd een bevestiging van je inschrijving. Betalingen gebeuren voor de start van de les via overschrijving op het nummer BE52 3770 7412 4609 op naam van Embrace Dance met als referentie de reeks en je naam en voornaam. Of aan de deur: gelieve steeds gepast te betalen dat werkt voor iedereen vlotter. Je kan een factuur krijgen bij de inschrijving van een reeks. Gelieve steeds al je gegevens door te geven, de factuur volgt na de betaling van de reeks. Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan de workshop/lessenreeks worden afgelast.

Wat met verantwoordelijkheid?

Je volgt de lessen/workshops geheel op eigen verantwoordelijkheid. Mensen die in behandeling zijn (fysiek of psychisch), medicatie of drugs nemen, dienen dit bij op voorhand te melden aan de docent.

Een lichamelijke beperking?

Omdat deze dansvormen gaan over de innerlijke beleving en niet over de uiterlijke vorm, kan je volledig je eigen energie volgen binnen jouw kader en mogelijkheden. Je kunt dansen op een stoel, op de grond, stilstaand, met maar één deel van je lichaam ….

Wil je hier nog meer informatie over en/of wil je hierover in gesprek , aarzel dan niet om me te contacteren.

Annuleringsvoorwaarden :

Overweeg je inschrijving goed .

Annuleren gebeurt schriftelijk via e-mail.

 

  • Conscious Dance : Annuleren tot op de dag zelf of niet annuleren 5 euro administratiekosten

  • Ecstatic Dance: omdat we werken met externe DJ’s is er geen terugbetaling mogelijk. Je kan je ticket doorverkopen aan iemand die je kent als je een bevestiging hebt voor je aanvraag via mail. We zetten dan de inschrijving over op de door jouw aangeven naam.

  • Voor vroegtijdige stopzetting en/of missen van lessen is er geen terugbetaling mogelijk.

 

Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, of bij extreme weersomstandigheden, kan de les worden afgelast of worden verplaatst. Dit wordt steeds persoonlijk aan de participant gemeld

bottom of page