top of page

wo 21 feb

|

Kortrijk

Ecstatic Dance - DJ Mystica 21/02/24

✨ 🌟 🤩 Van harte welkom voor een unieke dans ervaring in onze prachtige zaal met heerlijke akoestiek en houten dansvloer . ✨

Ecstatic Dance - DJ Mystica 21/02/24
Ecstatic Dance - DJ Mystica 21/02/24

Tijd en locatie

21 feb 2024, 19:30 – 22:00

Kortrijk, Don Boscolaan 30, Kortrijk, België

Over het evenement

✨ 🌟 🤩 Van harte welkom voor een unieke dans ervaring in onze prachtige zaal met heerlijke akoestiek en houten dansvloer . ✨

Tijdens Ecstatic Dance creëren we samen een een ruimte waar we helemaal onszelf kunnen zijn, vrij zijn om de magische sprankeling binnenin te voeden,  te verbinden en te laten ontwaken.

We verwelkomen iedereen met verschillende culturele achtergronden, alle genders, alle 18+ leeftijden, grootte, vorm en kleur.

★ Richtlijnen voor Ecstatic Dance

*We dansen op blote voeten ( zachte dansschoenen zijn toegelaten)

*We communiceren niet met woorden , we geven enkel expressie via beweging

*We respecteren onze eigen ruimte en die van de ander. 

*We gebruiken geen alchol en drugs

*We gebruiken geen gsm's en nemen geen foto's

★Programma Ecstatic Dance (ieder derde woensdag van de maand)

19:00 - 19.30u. Deuren open

19:30 - 20:00u. Openingscirkel

20:00 - 22:00u. Ecstatic Dance

22:00 - 22:15u.  Sluitingscirkel

​Sommige mensen dansen in hun eigen ruimte, en anderen delen graag hun ruimte, en bij momenten verandert dat. 

Heb je zin om samen te dansen, stem dan even af: staat de ander open om zijn ruimte te delen met mij? Spiegel bewegingen, bied een hand aan, maak zacht oogcontact, en zie en voel hoe hun reactie is. Als het geen duidelijk ja is is het zeker een nee.

Als je liever niet met iemand danst of wanneer je een dans met iemand beëindigt, bedank ze eenvoudig door je handen tegen elkaar voor je hart te plaatsen. 🙏🏽  Namasté. Bedankt. ’Mijn Ziel herkent de jouwe’.

★DJ Mystica 

In de 20 jaar dat Mystica zich als dj ontwikkelde, evolueerde haar stijl van enkel wereldmuziek en world beat naar een meer elektronisch geluid. Ze behield steeds de multiculturele, wereldse en diepe natuurklanken in haar sets. Haar stijl varieert nu van deep chill, downtempo tot world beat/world fusion, melodic deep house tot deep tribal- en melodic techno. Haar unieke stijl werd zeer goed ontvangen en sindsdien speelde ze in België, Nederland, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Mystica heeft een missie om meer diepgang te brengen en doet altijd haar best om - middels haar muziekkeuzes - het volledige scala aan emoties te raken en te triggeren. Niet altijd de meest comfortabele muziek, soms met harde hand, soms met een zachte toets, maar altijd precies datgene om je meer tot de diepte te brengen. Haar muziek is aards, eerlijk, gedegen en gedurfd. Laat Mystica je verrassen en je meenemen op een kleurrijke reis door de vele lagen van je wezen.

★ Bijdrage

20 euro via overschijving tot en met 20/02,  daarna 24 euro cash aan de deur

Ecstatic Dance Kortrijk is voor iedereen een veilige ruimte, ook voor verlegen en kwetsbare mensen. We bieden geen tantra aan, daarvoor kan je terecht bij andere organisaties.

Om magie te co-creëren laten we een beperkt aantal dansers toe, dus schrijf je tijdig in.

We verwelkomen iedereen met verschillende culturele achtergronden, alle genders, alle 18+ leeftijden, grootte, vorm en kleur.

We beginnen stipt op tijd, de deuren sluiten om 19.40u

Deel dit evenement

bottom of page