top of page

di 21 nov

|

Kortrijk

Ecstatic Dance - DJ TBA

Tijd en locatie

21 nov 2023, 19:30 – 22 nov 2023, 22:00

Kortrijk, Bruyningstraat 56b, 8510 Kortrijk, België

Over het evenement

Het is een unieke danservaring waar je jezelf volledig kunt uiten in een veilige omgeving. Een ruimte waar je kwetsbaar kan zijn en elkaar in eenheid kan ontmoeten. Een reis vol ontdekkingen waarin je vrij bent van je “denken” en het leven viert.

Laten we dansen voor verandering! Laat ons de verandering zijn!

We verwelkomen iedereen met verschillende culturele achtergronden, alle genders, alle 18+ leeftijden, grootte, vorm en kleur.

★ Richtlijnen voor Ecstatic Dance

Wees vrij en dans zoals jij wilt.

Zonder oordeel.

Zonder schoenen.

Zonder gepraat.

Zonder telefoons en camera's.

Respecteer je eigen ruimte en die van de ander.

★Programma Ecstatic Dance (ieder derde dinsdag van de maand)

19:00 - 19.30 | Deuren open

19:30 - 20:00 | Opening

20:00 - 22:00 | Ecstatic Dance

22:00 - 22:15 | Closing

​Sommige mensen dansen in hun eigen ruimte, en anderen delen graag hun ruimte. En bij momenten verandert dat. Zin Heb je zin om samen te dansen, stem dan even af: staan ​​ze open om hun ruimte te delen met mij? Spiegel bewegingen, bied een hand aan, maak zacht oogcontact, en zie en voel hoe hun reactie is. Als het geen duidelijk ja is is het een nee.

Als je liever niet met iemand danst of wanneer je een dans met iemand beëindigt, bedank ze eenvoudig door je handen tegen elkaar voor je hart te plaatsen. 🙏🏽 Namasté. Bedankt. ’Mijn Ziel herkent de jouwe’.

★DJ TBA

Ecstatic Dance Kortrijk is voor iedereen een veilige ruimte, ook voor verlegen en kwetsbare mensen. We bieden geen tantra aan, daarvoor kan je terecht bij andere organisaties.

Om magie te co-creëren laten we een beperkt aantal dansers toe, dus schrijf je tijdig in. We beginnen stipt op tijd, de deuren sluiten om 19.40u

Deel dit evenement

bottom of page