top of page

di 17 okt

|

Kortrijk

Ecstatic Dance Kortrijk 17/10/2023 - DJ Purusha

Ecstatic Dance Kortrijk  17/10/2023 - DJ Purusha
Ecstatic Dance Kortrijk  17/10/2023 - DJ Purusha

Tijd en locatie

17 okt 2023, 19:30 – 22:00

Kortrijk, Bruyningstraat 56b, 8510 Kortrijk, België

Over het evenement

Het is een unieke danservaring waar je jezelf volledig kunt uiten in een veilige omgeving. Een plek waar je de ruimte hebt om kwetsbaar te zijn en elkaar in eenheid kan ontmoeten. Een reis vol ontdekkingen en een uitnodiging om uit je hoofd te gaan en om helemaal in je lijf te komen.

Laten we dansen voor verandering! Laat ons de verandering zijn! En vooral ... geniet!

Iedereen is welkom, jij bent helemaal welkom.

★ Richtlijnen voor Ecstatic Dance

Wees vrij en dans zoals jij wilt.

We dansen zonder schoenen.

We dansen nuchter, zonder alcohol of drugs.

We dansen zonder te praten in woorden, alleen met de taal van ons lichaam.

We respecteren onze eigen ruimte en de ruimte van de ander.

★Programma Ecstatic Dance (ieder derde dinsdag van de maand)

19:15 - 19.30 | Deuren open

19:30 - 20:00 | Opening Circle

20:00 - 22:00 | Ecstatic Dance

22:00 - 22:15 | Closing Circle

​Sommige mensen dansen in hun eigen ruimte, en anderen delen graag hun ruimte. En bij momenten verandert dat. 

Heb je zin om samen te dansen? Stem dan even af.  Staan ​​ze open om hun ruimte te delen met mij? Spiegel hun bewegingen, biedt een hand aan, maak zacht oogcontact, en zie en voel hoe hun reactie is. Als het geen duidelijk ja is, is het zeker een nee.

Als je liever alleen danst of wanneer je een dans met iemand beëindigt, bedank de ander eenvoudig door je handen voor je hart tegen elkaar te plaatsen. 🙏🏽 Namasté. 

★DJ Purusha

Muziek en dans zijn altijd al heel belangrijk geweest in het leven van dj Purusha.  Altijd gedanst, bijna alles gedanst, van ballroom over folk, naar vele vormen van Sacrale Dans, dans als uiting van ons unieke en authentieke Bewust Zijn.  Zijn thuisbasis is het mooie Vlaamse Paradiso, zijn magische tuin en retraite plek met wervelende Sevenfold Flowform waterval, veel bloemen en subtiele wezentjes.  Wie danst, zegt ook muziek, als drager van de dans, de emotie in de dans, het verhaal.  Al die ervaring bundelt zich al 5 jaar in de dj sets van Purusha.  Velen noemen het een magische, subtiele dansreis, met diepgang en volwassenheid.   Hij mixt muziek uit de hele wereld (met een lichte voorkeur voor folk en Sufi muziek), wetend als jarenlang extatisch danser, wat ons écht beweegt naar connectie met onze eigen Goddelijkheid, ons Orgastisch Extatisch Wezen van Liefdeurusha

Om magie te co-creëren laten we een beperkt aantal dansers toe, dus schrijf je tijdig in. Je bent pas definitief ingeschreven na ontvangst van je storting op ons rekeningnummer.

We beginnen stipt op tijd, de deuren sluiten om 19.40u

Ecstatic Dance Kortrijk is voor iedereen een veilige ruimte, ook voor verlegen en kwetsbare mensen. We bieden geen tantra aan, daarvoor verwijzen we je graag door naar andere organisaties.

Deel dit evenement

bottom of page