top of page

wo 20 mrt

|

Kortrijk

Ecstatic Dance Kortrijk - Sunra Project 20/03/24

✨ 🌟 🤩 Van harte welkom voor een unieke dans ervaring in onze prachtige zaal met heerlijke akoestiek en houten dansvloer . ✨

 Ecstatic Dance Kortrijk - Sunra Project 20/03/24
 Ecstatic Dance Kortrijk - Sunra Project 20/03/24

Tijd en locatie

20 mrt 2024, 19:30 – 22:00

Kortrijk, Don Boscolaan 30, Kortrijk, België

Over het evenement

✨ 🌟 🤩 Van harte welkom voor een unieke dans ervaring in onze prachtige zaal met heerlijke akoestiek en houten dansvloer . ✨

Tijdens Ecstatic Dance creëren we samen een een ruimte waar we helemaal onszelf kunnen zijn, vrij zijn om de magische sprankeling binnenin te voeden,  te verbinden en te laten ontwaken.

★ Richtlijnen voor Ecstatic Dance

*We dansen op blote voeten (zachte dansschoenen zijn toegelaten)

*We communiceren niet met woorden, we geven enkel expressie via beweging

*We respecteren onze eigen ruimte en die van de ander.

*We gebruiken geen alchol en drugs

*We gebruiken geen gsm's en nemen geen foto's

★Programma Ecstatic Dance (ieder derde woensdag van de maand)

19:00 - 19.30u. Deuren open

19:30 - 20:00u. Openingscirkel met Iris Pattyn

20:00 - 22:00u. Ecstatic Dance

22:00 - 22:15u.  Sluitingscirkel 

​Sommige mensen dansen in hun eigen ruimte, en anderen delen graag hun ruimte. En bij momenten verandert dat. Heb je zin om samen te dansen, stem dan even af: staan ​​ze open om hun ruimte met mij te delen? Spiegel bewegingen, bied een hand aan, maak zacht oogcontact, en zie en voel hoe hun reactie is. Als het geen duidelijk ja is is het een nee.

Als je liever alleen danst of wanneer je een dans met iemand beëindigt, bedank ze eenvoudig door je handen voor je hart tegen elkaar te plaatsen. 🙏🏽 Namasté. Bedankt. ’Mijn Ziel herkent de jouwe’.

★ Sunra Project

Dimitri ontdekte voor het eerst Ecstatic Dance in 2012 in Amsterdam, daar ging hij regelmatig dansen omdat er toen in België nog geen Ecstatic Dance te vinden was. In 2014 starte hij samen met enkele collega's Ecstatic Dance Belgium op. Sindsdien speelde hij honderden Ecstatic Dance deejay sets onder zijn toemalige naam: "Dj Mantradeli" Ook in Amsterdam was hij in die tijd vaak te horen tijdens de magische zondagochtenden in Club Lite. Hij veranderde zijn artiestenaam naar "Sunra Project" waaronder hij ondertussen 3 muziekalbums heeft uitgebracht.

★ Bijdrage

20 euro via overschijving tot en met 19/3,  daarna 24 euro cash aan de deur

Ecstatic Dance Kortrijk is voor iedereen een veilige ruimte, ook voor verlegen en kwetsbare mensen. We bieden geen tantra aan, daarvoor kan je terecht bij andere organisaties.

Om magie te co-creëren laten we een beperkt aantal dansers toe, dus schrijf je tijdig in. 

We verwelkomen iedereen met verschillende culturele achtergronden, alle genders, alle 18+ leeftijden, grootte, vorm en kleur.

We beginnen stipt op tijd, de deuren sluiten om 19.40u

Deel dit evenement

bottom of page