top of page

wo 13 mrt

|

Zwevegem

Heartconnections - 13/03

Voel de uitnodiging om te vertragen, je af te stemmen op de hartslag van het bestaan en de relatie ervan met het hart te verkennen.

Heartconnections - 13/03
Heartconnections - 13/03

Tijd en locatie

13 mrt 2024, 19:30 – 21:30

Zwevegem, Hendrik Consciencestraat 28a, 8550 Zwevegem, België

Over het evenement

💞"HEARTCONNECTIONS" 💞

🚀 WAT MAG JE VERWACHTEN?

Voel de uitnodiging om te vertragen, je af te stemmen op de hartslag van het bestaan en de relatie ervan met het hart te verkennen. In de dans verbindt het hart ons fysiek met het leven, emotioneel met Liefde en spiritueel met onze ziel. Laten we samen komen in deze eerbiedige dans, waar we onze innerlijke verbinding kunnen voelen en uitdrukken. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze komende dansreeks, waar we de diepten van beweging verkennen en ons laten leiden door de ritmes van het leven. Laat jezelf onderdompelen in de kracht van de muziek en de wijsheid van je eigen hart.

📆 WANNEER STARTEN WE?

De danssessie begint  om 19.30u. Elke week bieden we een veilige en stimulerende omgeving waarin je de tijd kan nemen om jouw diepste verlangens te ontdekken en te streven naar persoonlijke groei.

Bijdrage : €17 euro per losse beurt.

Je kan ook een 5 beurtenkaart kopen voor €79 die onbeperkt geldig blijft. 

Is het je eerste keer, dan kan je je éénmalig inschrijven voor een try-out aan slechts €10

Schrijf je tijdig in want de plaatsen zijn beperkt. 

📍 WAAR VINDT HET PLAATS?

Alle sessies gaan door in de danszaal van de Gemeenteschool De Kouter, H. Consciensestraat 28a in Zwevegem,  een ruimte doordrenkt van positieve energie en creativiteit, waar jouw verbeelding tot leven komt op de dansvloer. 

De muziek start om 19.15u, we beginnen stipt om 19.30u.

De deuren sluiten om 19.40u.

Deel dit evenement

bottom of page